Dacă eşti fan şi eşti şi talentat, atunci cu siguranță poate ieşi ceva frumos din mâinile tale. Sârbul Aleksandar Ilić se poate lăuda cu cel mai frumos desen făcut vreodată pentru Inna.

Nu-l mai recunoşti! Dorian Popa s-a transformat complet pentru un film românesc

I-a făcut artistei un portret atât de real, că nici nu-ți vine să crezi că e doar un desen. S-a inspirat din art-work-ul piesei "Say It With Your Body", şi-a luat câteva creioane aproape, pensule de pictură şi pensule de burete, la fel ca cele folosite pentru machiaj, iar rezultatul vă va lăsa cu gura căscată. Până şi Inna s-a declarat impresionată şi a repostat opera tânărului, lăudându-l pentru talentul lui.

Thank you very much ! Follow your dream ! Never give up ! You're very talented ! ❤️ @aleksandar94art

Un clip video postat de INNA (@innaofficial) pe

Nu este primul desen pe care sârbul i-l dedică Innei. I-a mai făcut unul şi acum jumătate de an, când i-a făcut un portret şi Antoniei, drept cadou de ziua ei.

Pe pagina de Instagram a lui Aleksandar Ilić puteți găsi o grămadă de desene făcute pentru artiştii din toată lumea. Unul dintre ele, un portret al jucătorului de tenis Novak Djokovic a apărut chiar pe un bloc din Belgrad, pe un ditamai posterul.