Despre ”Fifty Shades Of Grey” s-a vorbit întruna, de când a apărut. Și se va mai vorbi, probabil. Ar mai fi ceva de spus? Cu siguranță da! Uite 10 lucruri despre care nu afli văzând filmul.

VEZI ȘI | VIDEO | Vezi primele imagini din "Fifty Shades Darker"! Christian Grey e şi mai misterios!

1. În timp ce ”Fifty Shades Of Grey” devenea celebru, vânzările de sfoară au crescut într-un ritm anormal.

2. Dakota Johnson a purtat la filmări o ”perucă” în zona intimă.

3. Jamie Dornan s-a antrenat intens pentru a obține corpul care a făcut atâtea femei să suspine. Cinci shake-uri proteice pe zi și trei-patru ore petrecute în sala de fitness au fost secretul.

VEZI ȘI | TOP 7 melodii care ar fi putut să facă parte din coloana sonoră din ”Fifty Shades Of Grey”

4. Angelinei Jolie i s-a propus să fie regizoare, dar a refuzat. Oare cum ar fi arătat filmul dacă ar fi acceptat?

5. Jamie Dornan a trebuit să-și schimbe mersul pentru a-l juca pe Mr. Grey. Avea tendința să meargă pe vârfuri, în loc de a călca apăsat, pe toată talpa.

6. Actorii principali s-au ”accidentat” în timpul filmărilor, din cauza sforii strânse prea mult în jurul încheieturilor.

7. Jamie Dornan s-a ”antrenat” pentru scenele de sex cu un expert, care l-a învățat cum să aibă atitudinea de dominator. Dornan a declarat că a învățat multe lucruri care-l vor ajuta și în viața reală.

VEZI ȘI | Ele ar fi putut să joace rolul Anastasiei Steele din "Fifty Shades Of Grey", dar nu au luat audițiile. Ar fi fost o alegere mai bună?

 

8. Dakota Johnson a debutat când avea 10 ani, într-un film regizat de Antonio Banderas, care pe atunci era tatăl ei vitreg.

9. Jamie Dornan a cântat într-o formație folk, numită ”Sons of Jim”, dar n-a avut prea mare succes. Probabil din cauza asta s-a reprofilat.

10. Atmosfera din ”camera roșie” în care Anastasia și Mr. Grey se întâlneau a fost cel mai greu de creat. Au fost experți care au asistat la filmări, pentru a se asigura că ”recuzita” e folosită corect.