Aproape că nu este persoană care să nu fi auzit, măcăr o dată, de serialul „Tânăr și neliniștit”. Luna aceasta, s-au împlinit 50 de ani de când producția a debutat pe micile ecrane. În prezent, serialul a ajuns la sezonul 50, episodul 122, dar partea interesantă abia acum urmează. Producția nu are de gând să pună stop acțiunii prea curând.

„Tânăr și neliniștit” este cel mai longeviv serial de pe micile ecrane. Personajele deja celebre nu mai au nevoie de nicio prezentare, mai ales că, multe dintre ele, au jucat în producție decenii la rând. În timp ce unii au ținut cu dinții de personajele lor, alții s-au mulțumit cu apariții episodice. Pe această listă regăsim unele dintre cele mai cunoscute nume din prezent. Pariu că pe unii dintre ei nu te-ai fi așteptat să-i vezi în „Tânăr și neliniștit!”

Paul Walker a făcut parte din producție între anii 1992-1993 și a avut rolul lui Brandon Collins. După ce a părăsit serialul, a dat lovitura cu rolurile din „Varsity Blues” și „She’s All That”. De departe, apogeul carierei sale actoricești a fost franciza „The fast and the furious” din 2001.

Penn Badgley, îndrăgitul actor din „You” a jucat în „Tânăr și neliniștit” aproape un an, în perioada 2000-2001. Rolul său a fost Philip „Chance” Chancellor și a intrat în pielea personajului pe vremea când era un adolescent. Șase ani mai târziu, Penn a dat lovitura cu rolul lui Dan Humphrey din „Gossip Girl”.

„Tânăr și neliniștit”, rampa de lansare pentru mulți actori

Surprinzător sau nu, Eva Longoria a apărut și ea în „Tânăr și neliniștit”. Actrița a jucat în serial doi ani, din 2001 până în 2003. Actrița a interpretat-o pe Isabella Braña, iar la un an de când a părăsit distribuția, a primit rolul din „Desperate Housewives”.

Justin Baldoni a fost prezent în serial foarte puține episoade, în 2004. După ce l-a interpretat pe Ben în „Tânăr și liniștit”, a dat lovitura, 10ani mai târziu în „Jane the Virgin”.

Justin Hartley a fost pe platourile de filmare doi ani, timp în care i-a dat naștere personajului Adam Newman. După acest rol, actorul a mai jucat în „This is us”, una dintre cele mai de succes producții ale sale.

Chrishell Stause, celebra agentă imobiliară din „Selling sunset”, show-ul de pe Netlfix, a făcut parte din distribuția „Tânăr și neliniștit”. Aceasta a jucat timp de un an, în 2016, rolul lui Bethany Bryant.