Fără doar și poate, „You” este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix. Joe Goldberg a intrat la inimile fanilor încă de la primele episoade și pare că a menținut suspansul până în sezonul 4. Ei bine, pentru cei care s-au întrebat până unde poate merge acțiunea, îți spunem noi. Până la sezonul 5!

„You” a fost unul dintre cele mai așteptate seriale de anul acesta. Sezonul 4 a fost structurat pe două părți, astfel încât suspansul să fie și mai mare. Cei care au terminat de vizionat acest sezon, sigur și-au dat seama că povestea lui Joe Goldberg este departe de a ajunge la final. Dacă te afli printre cei care au intuit asta, ei bine, nu te-ai înșelat!

Netflix a anunțat, oficial, că „You” va avea și un al cincilea sezon și se pare că va fi și ultimul al acestui serial. În cele mai recente episoade urcate ăe platformă, fanii l-au putut vedea pe Joe Goldberg în Londra, surprins în mijlocul unor crime misterioase. Acțiunea se va complica și mai mult de atât, iar producătorii garantează că ce este mai bun, abia de acum vine.

Sezonul 5 din „You”, plin de surprize

„Avem o idee minunată pentru sezonul 5 și suntem foarte încântați. Acest sezon nu a fost de la început în mintea noastră. Când vom încheia, chiar vom vrea să fie un adevărat final. Vom împacheta totul, astfel încât nu mai existe semne de întrebare. Am discutat cu și cu Penn Badgley, ideea nu este să prelungim episoadele la nesfârșit. Trebuie să simțim că am spus povestea completă”, a declarat Sera Gamble, producătoarea „You”.

Penn Badgley, actorul care i-a dat viață lui Joe Goldberg a vorbit și el despre continuarea serialului. Acesta are încredere că acțiunea va evolua așa cum trebuie. „Cred că Joe trebuie să își continue aventura. Nu pot spune prea multe despre noul sezon. Pot doar să confirm că va exista un sezon 5. Cred că vom aduce în fața tuturor o concluzie satisfăcătoare.”

@cosmopolitan_fr

Joe Goldberg (ou Jonathan Moore on ne sait plus) fera son retour sur Netflix pour une 5e et dernière saison. Qui pourra l’arrêter ? Réponse prochainement ! #younetflix #joegoldberg #jonathanmoore #netflixfr #pennbadgley ♬ son original – Cosmopolitan France