2018 ar fi trebuit să fie un an trist pentru fanii serialului Game of Thrones, care se apropie cu pași reprezi de final. Producătorii lui au anunțat, de curând, că ultimul sezon al seriei nu va mai avea premiera anul acesta, așa cum era în plan, ci abia în 2019. Din acest motiv, nu mai e cazul să includem GoT pe lista noastră.

Iată X seriale pe care le-ai urmărit și de la care îți vei lua ADIO în 2018!

VIDEO OMG! Maluma s-a razbunat pe un paparazzo! Uite ce a făcut!

12 Monkeys

Chiar înainte de premiera sezonului 3, Syfy a anunțat că sezonul 4 va fi ultimul.

 

The Americans

Acest serial dramă, apreciat de foarte multă lume se va sfârși odată cu sezonul 6, care va avea doar 10 episoade, în loc de 13.

 

Being Mary Jane

În loc să urmeze al 5-lea și ultimul sezon, cei de la BET au decis să drama Gabriellei Union să se încheie cu un film de două ore, difuzat în 2018.

 

Girlfriends' Guide to Divorce

Așa cum puțini se așteptau, serialul care s-a încheiat în primăvara lui 2016, va mai avea totuși un sezon în 2018.

 

House of Cards

Celebrul serial House of Cards se va încheia după al șaselea sezon. Serviciul de streaming Netflix a făcut anunțul după ce s-au făcut acuzații de hărțuire sexuală împotriva lui Kevin Spacey, starul și producătorului executiv al serialului.

 

Major Crimes

Sezonul cu numărul 6 va fi ultimul.

 

Nashville

După ce și-a ucis personajul principal, Rayna James (Connie Britton), la finalul sezonului 5, lucrurile nu au fost exact la fel fără ea. Ultimul sezon apare în 2018, în două runde a câte opt episoade.

 

The Originals

După ce serialul original The Vampire Diaries s-a terminat în 2017, vine rândul The Original's să se încheie. Ultimul sezon va avea premiera în primăvara lui 2018.

 

Scandal

Informația că serialul se încheie în 2018 a fost dezvăluită înainte de finalul sezonului șase. Al 7-lea se pare că va fi ultimul.