Toată lumea are impresia că vedetele sunt perfecte. Imaginea lor impecabilă de pe sticlă sau de pe covorul roşu e invidiată de mulți, dar pentru unele staruri realitata e puțin diferită.

14 dintre ele au nişte defecte pe care mulți le-ar considera ciudate, dar care nu le deranjează absolut deloc pe vedetele în cauză. Așa se face că nu au apelat la chirurgia estetică pentru a le corecta. Până acum...

Denzel Washington - Actorul care, vă vine sau nu să credeți, are 66 de ani a trăit toată viața cu un defect care nu l-a deranjat absolut deloc. Denzel are degetul mic de la mâna stângă strâmb, dar nu l-a ascuns niciodată când a apărut in public.

Megan Fox - Considerată pe bună dreptate una din cele mai frumoase femei din lume, actrița nu e nici pe departe perfectă. Megan are degetul mare de la mâna dreaptă gros... extrem de gros și unghia de dimensiuni foarte mici. 

Gerard Butler - Este unul din cei mai doriți bărbați de pe Planetă, dar nici el nu e perfecțiunea întruchipată. Actorul de 51 de ani a observat la un moment dat că urechea stângă este ceva mai depărtată de cap decât cea dreaptă.

Ashton Kutcher - nu e nici el perfect. Actorul are două dintre degetele de la picioare lipite.

Jennifer Garner - Acelaşi defect ca şi Ashton îl are şi actrița de 48 de ani. Spre deosebire de Ashton, ea este complexată şi îşi ascunde degetele da la picioare.

Mark Wahlberg - Actorul face parte dintr-o galerie selectă a vedetelor care au.. al 3-lea sfârc.

Forest Whitaker - suferă de sindromul aşa zis "ochiul leneş". Actorul nu e deloc complexat, iar expresia feței sale chiar l-a ajutat în carieră.

Vanessa Paradis - "Strungăreața" generoasă a actriței de 48 de ani a făcut-o cunoscută, iar franțuzoaica nu are de gând să renunțe le ea.

Vince Vaughn - Actorul are, la fel ca şi Megan Fox un deget mare de la mâna dreaptă, foarte ciudat.

Seal - Cicatricile de pe fața cântărețului sunt marcă înregistrată, dar nu sunt urmele unui accident ci a unei boli.

Kate Hudson şi Halle Berry au fiecare câte un deget mic în plus la un picior.

 

Ke$ha s-a născut cu o codiță, care i-a fost, însă, tăiată când era mică.

Dua Lipa - artista s-a născut cu un picior mai scurt decât celălalt. Totuși, asta nu a împiedicat-o să fie fotomodel înainte de a se apuca de cântat.