Anitta este pe val mai mult ca niciodată. Artista culege roadele muncii sale și poate spune că succesul începe să-i surâdă. După ani întregi în care a stat în studio și a bifat doar colaborări, în 2022, Anitta a început să fie relevantă și de una singură.

Anitta nu se poate plânge de nimic. Artistei îi merge de minune pe plan profesional, iar premiile vin la ea pe bandă rulantă. Până acum, i s-a confimat de nenumărate ori că este foarte bună în ceea ce face, iar asta nu poate decât să o motiveze să meargă mai departe. Dacă în ceea ce privește cariera toate lucrurile sunt cât se poate de evidente, când vine vorba de viața personală, Anitta este mult mai secretoasă.

Fanii nu știu prea multe despre bărbații care au trecut prin viața Anittei. Tocmai de aceea, mult timp aceasta a fost cuplată de către cei din online cu J Balvin. Balvin și Anitta au colaborat de-a lungul timpului și au lansat piese de milioane de vizualizări. Chiar dacă în videoclipuri erau surprinși în cele mai tandre ipostaze, între cei doi există doar o simplă relație de prietenie. Anitta a declarat, de multe ori, că îi va fi profund recunoscătoare lui Balvin. Artistul i-a fost alături și a învățat-o atât de multe despre industria muzicală.

Anitta + Maluma = love

Pe vremea când cu Neymar, inima Anittei bătea tot pentru Maluma. Artista de origine braziliană a dat un interviu pe YouTube, în care a vorbit despre relațiile ei cu cei doi. În timp ce despre fotbalistul de la PSG a spus că e ”doar un prieten”, pentru Maluma a recunoscut că are în continuare sentimente.

Cei doi au fost împreună în 2019, dar ea încă ține la el: „Suntem foarte asemănători în ceea ce privește distracția și lucrurile care ne plac. Și încă îl iubesc foarte mult, indiferent dacă suntem sau nu împreună. Pot să îl văd cu altă femeie, poate să mă vadă cu alt bărbat și tot ne iubim în continuare. Este perfect așa”, a spus Anitta. 

Cei doi s-au cunoscut atunci când au colaborat pentru piesa ”Sim Ou Não”, în 2016. În 2019, au fost împreună pentru o perioadă scurtă, dar se pare că Anitta încă nu a depășit momentul. 

Așa arată lista completă a iubiților artistei:

Neymar

Lovers on the list. Cu ce bărbați celebri s-a iubit Anitta

Pedro Scooby

Thiago Magalhaes

Lovers on the list. Cu ce bărbați celebri s-a iubit Anitta

Pablo Morais

Eduardo Sterblitch

Lovers on the list. Cu ce bărbați celebri s-a iubit Anitta

Gui Araujo

Maluma

Lovers on the list. Cu ce bărbați celebri s-a iubit Anitta