Maluma este foarte vehement atunci când vine vorba de muzica sa. Dacă nu îi convine ceva, Pretty Boy nu stă prea mult pe gânduri și ia atitudine. Fix asta s-a întâmplat și acum, când a decis să-l lase pe reporter cu fraza neîncheiată.

Rareori îl vedem pe Maluma nervos sau deranjat de ceva. Artistul este mai mereu cu zâmbetul pe buze și nu evită nicio întrebare care i se adresează. Ei bine, de la orice regulă există și o excepție. Excepția, de data asta, vine tocmai din Qatar.

Fanii fotbalului știu foarte bine că anul acesta, Campionatul Mondial de Fotbal este unul foarte controversat. În principal, din cauza locației de desfățurare. Mulți artiști au refuzat să compună sau să cânte imnul acestui eveniment, dar în această categorie nu s-au înscris Maluma și Nicki Minaj.

Cei doi, împreună cu Myriam Fares au compus „Tukoh Taka”, imnul oficial al Campionatul Mondial de Fotbal. În doar câteva zile, piesa are peste 14 milioane de vizualizări, însă fanii sunt un pic revoltați, în special cei ai lui Maluma. Qatar este o țară în care drepturile persoanelor sunt reprimate, aproape spre inexistente, așa că mulți nu au înțeles de ce au acceptat artiști alăturare cu un astfel de eveniment.

Maluma se enervează rar, dar și când o face…

Înainte de începerea oficială a Campionatului, un reporter mult mai îndrăzneț a reușit să-l supere pe Maluma cu o simplă întrebare. Papi Juancho nu a stat prea mult pe gânduri și s-a ridicat de la masă, chiar în timpul interviului.

„Shakira și Dua Lipa au decis să nu ia parte la Campionatul Mondial de Fotbal, din cauza celor mai recente evenimente”, a fost fraza care l-a scos din pepeni pe Maluma. Cei care au văzut filmarea respectivă cu artistul s-au împărțit în două tabere. Ba mai mult, sunt voci care susțin că mereu trebuie privite separat partea personală de cea profesională.