Încurcate sunt căile iubirii… Mai ales atunci când prietena ta cea mai bună alege să se combine cu fostul tău iubit. Aceste situații duc, de cele mai multe ori, la destrămarea unor prietenii de ani de zile, dar evident că există și excepții: celebrități pentru care prietenia a fost mai presus decât o relație. 

 

Mai multe dive internaționale au împărțit aceiași iubiți, dar asta nu le-a afectat prietenia. 

Kate Hudson și Cameron Diaz – l-au împărțit pe Alex Rodriguez, fostul iubit al lui Jennifer Lopez. It’s complicated, isn’t it?

Nina Dobrev a avut o relație cu colegul ei din The Vampire Diaries, Ian Somerholder. La doi ani după ce s-au despărțit, Ian s-a căsătorit cu Nikki Reed. Cele două au rămas prietene până în prezent. 

Gwyneth Paltrow și Drew Barrymore sunt prietene de mai bine de două decenii. În anii ’90, amândouă s-au iubit cu Luke Wilson, dar acest lucru nu le-a afectat prietenia. 

Courteney Cox și Jennifer Aniston l-au împărțit pe Adam Duritz. Courteney s-a combinat cu el imediat după ce s-a despărțit de Jennifer.

Selena Gomez și Taylor Swift sunt BFF de ani buni, în ciuda faptului că amândouă au avut o relație cu actorul Taylor Lautner.

Taylor Swift și Joe Jonas au avut o relație care s-a încheiat cu un apel telefonic de 27 de secunde, după cum a povestit chiar Tay-Tay. Artista nu s-a supărat atunci când una dintre cele mai bune prietene ale ei, Gigi Hadid, s-a combinat cu el, în 2015.