Mai ții minte filmul „Home alone”? Ne-a făcut tuturor copilăria mai frumoasă. Aproape că nu poți să te gândești la Crăciun fără să te gândești automat la aventurile lui Kevin” Fie că avea de-a face cu hoți sau că se rătăcea singur prin imensul New York.

Vă vine să credeți sau nu, au trecut 32 de ani de când a apărut filmul „Home Alone”. A fost lansat în 1990 și multe s-au schimbat de atunci. Copiii de atunci sunt acum oameni în toată firea. Personajele care atunci erau în floarea vârstei, acum se laudă cu cifre onorabile în buletin. Așa arată actorii din ”Singur acasa”, la mai bine de un sfert de secol de la încheierea filmărilor:

„Home Alone” este filmul care l-a făcut celebru pe Macaulay Culkin. Puștiul de atunci s-a transformat, s-a maturizat. Chiar dacă a bifat roluri în producții de succes, tot Kevin va fi reprezentativ pentru el. Anul trecut, Macaulay a devenit tătic pentru prima dată. Iubita actorului, Brenda Song a adus pe lume un băiețel al cărui nume este Dakota Song Culkin. Proaspeții părinți au ales acest nume în memoria surorii lui Macaulay, Dakota care a murit în 2008.

Detalii pe care nu multă lume le știe despre „Home Alone”

Home Alone” este filmul unor generații, așa că fie că îl vezi pentru prima dată, fie că îl vezi pentru a zecea oară, trebuie să știi asta!

1 – într-una dintre secvențele filmului a apărut chiar Donald Trump pentru că acesta avea Hotelul Plaza

2 – în „Singur acasă:2” a apărut chiar fratele real al lui Macaulay Culkin care a jucat rolul lui Fuller

3 – filmul „Angels With Filthy Souls” ce rulează la televizor în câteva scene din „Home Alone” a fost creat doar pentru această peliculă și nu există în realitate

4 – hoțul Harry are pe mână în „Home Alone 2” semnul arsurii lăsate de clanța ușii cu care s-a ales în primul film

5 – Marv, unul dintre hoți, a crezut că l-a prins pe Kevin, deoarece a văzut un alt băiețel ce purta aceeași căciulă cu a protagonistului din „Singur Acasă 1”.