Fanii seriei ”Singur acasă” vor ca secvența cu Donald Trump să dispară din film, iar Macaulay Culkin susține inițiativa. Actorul a răspuns la o petiție online care cere înlocuirea imaginilor din holul hotelului Plaza, din partea a doua a filmului. 

După evenimentele recente de la Capitoliu, a apărut o petiție online care cere ca imaginile cu fostul președinte american din filmul ”Singur acasă: pierdut în New York” să fie eliminate din film. Cineva chiar a editat secvența în care Kevin se întâlnește în holul hotelului Plaza cu Trump și l-a scos pe acesta din cadru. Macaulay Culkin a comentat cu ”Sold!”, dând de înțeles că susține inițiativa. 

Referitor la secvența în care apare Trump, regizorul filmului a povestit anul trecut că fostul președinte a insistat să apară în film, deoarece era proprietarul hotelului la momentul respectiv. ”Singurul mod în care poți folosi Plaza este dacă apar în film”, ar fi spus Trump la momentul respectiv, în ciuda faptului că echipa de filmare plătise toate taxele pentru a închiria spațiul.