O! M! G! Probabil ați aflat deja că Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt! Come on... Chiar şi Adele le-a dedicat un concert susținut la Madison Square Garden! Iar Internetul a luat-o razna, aşa cum era de aşteptat.

10 cele mai controversate povești de dragoste din istoria Hollywood-ului

Pe lângă "bocitoarele" care spun că dacă #brangelina a devenit istorie nu vor mai putea să creadă vreodată în dragoste, Twitter-ul s-a umplut de GIF-uri cu Jennifer Aniston! Da! Pentru că Brad a lăsat-o pentru Ang după ce au filmat împreună "Mr. & Mrs. Smith"!

Desigur, pe lângă cei care se țin de glume, mai sunt şi cei care suferă pentru că ultimul cuplu perfect în care mai credeau se destramă...

... sau cei cărora pur şi simplu nu le pasă, dar au postat şi ei ceva ca să nu treacă momentul pe lângă ei. D'oohhh!

Evident, nici românii nu s-au putut abține de la glumițe!

Angelina Jolie a anunțat prin intermediul avocatului său că a decis să înainteze actele de divorț, invocând "probleme ireconciliabile" în cuplu şi solicitând custodia celor 6 copii pe care îi are cu Brad Pitt. Surse apropiate cuplului susțin că printre problemele cuplului s-au numărat şi faptul că Brad Pitt consuma droguri şi că nu se ocupa cum trebuie de copii. Alții spun că actorul ar fi fost infidel. Evident, Brad a negat! "Sunt foarte trist, dar tot ceea ce contează acum este binele copiilor. Rog respectuos presa să le dea spațiul de care au nevoie în această perioadă dificilă", a spus Brad Pitt, pentru revista People.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au format un cuplu în 2005, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției "Mr. & Mrs. Smith". La vremea aceea, Pitt forma un cuplu cu Jennifer Aniston, însă s-a despărțit de ea pentru a fi cu Angelina. Cei doi s-au căsătorit după 9 ani de relație, în Franța, şi au şase copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne.