Încurcate sunt căile dragostei... Iar celebritățile de la Hollywood știu asta cel mai bine. Există povești de dragoste care durează o viață întreagă și altele care ard ca un foc de paie. Uite 10 dintre cele mai controversate relații din istoria Hollywood-ului:

12 MEGA-STARURI care au fost înşelate de partenerii lor

Marilyn Monroe și Arthur Miller. Înainte de ”sexting”, au fost scrisorile de dragoste. Iar Marilyn și Arthur nu duceau lipsă de imaginație, pentru că scrisorile de amor dintre ei erau, într-adevăr, HOT!

Ingrid Bergman și Roberto Rosselini. S-au cunoscut pe platourile de filmare și au început o aventură, deși fiecare dintre ei era căsătorit. Relația i-a afectat mult imaginea lui Ingrid și multă lume a blamat-o.

Humphrey Bogart și Lauren Bacall. S-au cunoscut tot la filmări și s-au îndrăgostit iremediabil. Humphrey era căsătorit, dar asta nu i-a împiedicat să fie împreună. A divorțat și s-a căsătorit cu Lauren și au trăit cea mai tare poveste de dragoste. Numai moartea lui i-a putut despărți.

Frank Sinatra și Ava Gardner. Cântărețul și-a părăsit nevasta pentru Ava și s-a căsătorit cu ea la 10 zile după divorț. Iubirea lor n-a rezistat până la ”adânci bătrâneți”, dar Ava a scris în autobiografia ei că Frank a fost marea ei dragoste. 

Elizabeth Taylor și Richard Burton. A fost dragoste la prima vedere, pe platourile de filmare de la ”Cleopatra”. Amândoi erau căsătoriți, iar Vaticanul a condamnat idila lor. În ciuda tuturor piedicilor, s-au căsătorit între ei și au divorțat de două ori. 

Spencer Tracy și Katharine Hepburn sunt, poate, unul dintre cele mai moderne cupluri pentru vremea respectivă. Relația lor a durat 26 de ani și a fost ”condimentată” cu faptul că fiecare dintre ei mai avea și alți parteneri...

Meg Ryan și Russell Crowe. Scânteia dintre ei s-a aprins la filmările pentru ”Proof Of Life”, deși el era însurat. S-au iubit, iar Russell a divorțat între timp și a declarat că și soția lui fusese infidelă. 

Brad Pitt și Angelina Jolie. Poate cea mai cunoscută poveste de dragoste a început la filmările de la ”Mr. And Mrs. Smith”. Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston atunci, dar a divorțat și a început o relație cu Angelina. După 9 ani de iubire și 6 copii, cei doi și-au unit destinele în Franța, anul trecut.

Jude Law și Sienna Miller. Cei doi au avut parte de o dragoste cu năbădăi. În timpul mariajului, Jude a înșelat-o cu bona copiilor, iar Sienna a avut o aventură cu Daniel Craig. S-au despărțit în 2006.

Kristen Stewart și Rupert Sanders. Ea forma un cuplu cu Robert Pattinson, colegul din ”Twilight”, iar Rupert era căsătorit. Asta nu i-a împiedicat să aibă o aventură, care i-a făcut pe partenerii lor oficiali să sufere.