E oficial! RIHANNA vine vara asta la Bucureşti! Radio ZU ți-o aduce pe probabil cea mai tare artistă a momentului pe 14 august, în Piața Constituției. Apoi va urma, pe aceeaşi scenă, ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL. Tot ce e important despre cele mai tari evenimente ale anului afli mereu primul pe ZUTV.RO.

Astea sunt prețurile la bilete şi abonamente pentru RIHANNA şi ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL. Luați cât sunt calde! Începând cu ora 16.00!

Concertul RIHANNA de la Bucureşti, din 14 august, a fost anunțat OFICIAL în studio-ul Radio ZU!

Rihanna in Romania si ZUtopia. Live de la conferinta de presa

Posted by ZU TV on Tuesday, March 22, 2016

UPDATE 13.21 Denise Săndulescu: "Vom lua măsuri de organizare după experiențele din anii trecuți. Vom apela la ambulanțe şi la voluntari să dăm apă oamenilor gratis!"

UPDATE 13.18 Fii pe fază! Se anunță prețurile biletelor şi abonamentelor! La ora 16.00 se pun în vânzare! "Anul trecut la Robbie Williams s-au terminat biletele la preț promoțional în câteva minute, iar în două ore aveam peste 40.000 de bilete vândute. Vor fi trei tipuri de bilete: Normal, Golden Circle şi Diamond Circle! Ca o noutate, în afară de biletele pe zile, vom avea şi un abonament disponibil pe fiecare categorie, la un preț foarte bun. Probabil vor fi prima opțiune a cumpărătorilor. La Normal Circle avem un preț promoțional, vor fi pachetele Early Bird 1. Pentru ziua cu Rihanna vom mai avea o categorie de bilete la preț promoțional, categoria Early Bird 2. Acestea vor fi disponibile în număr limitat şi probabil vor fi primele care se vor epuiza"

UPDATE 13.16 Denise Săndulescu anunță toate datele despre organizare! "Dorim foarte mult să dăm acces oamenilor la bilete, să şi le permită şi tinerii, şi cei de vârsta a doua, de ce nu?"

UPDATE 13.14 Marcel Avram: "Este foarte important să fii pentru prima oară în România. Rihanna este pentru prima oară în România, şi Steve Aoki, şi SIA!". Provocat de Daniel Buzdugan, care a amintit de concertul Bon Jovi de la Bucureşti, din 2011, Marcel Avram a "scăpat" şi informația că trupa americană ar urma să vină din nou în România în 2017!

UPDATE 13.13 Daniel Buzdugan e convins că biletele se vor epuiza rapid! Aşa că fii pe fază!

UPDATE 13.12. Mihai Morar a explicat că nu va fi doar un festival electro: "Festivalul ăsta este unul al bucuriei, al tuturor geurilor muzicale, nu vorbim doar despre un stil sau o nişă muzicală. Steve Aoki şi SIA sunt doar primii doi, dar lista se va completa în perioada următoare. Şi în România avem o mulțime de artişti care pot să stea pe afişul unui astfel de festival".

UPDATE 13.09 Mihai Morar anunță evenimentul ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL, organizat alături de Marcel Avram şi Denise Săndulescu. "Azi se confirmă prezența Rihannei în România, pe 14 august, locația Piața Constituției. Este ocazia de a pune în practică o idee pe care o avem de ceva vreme, ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL. De aceea vorbim despre Steve Aoki, unul dintre cei mai mari DJ-i ai planetei, iar pe 17 august despre concertul SIA. Există o zi de pauză: 14 Rihanna, în cadrul turneului mondial, pe 15 Steve Aoki şi pe 17 SIA, toți în Piața Constituției".

UPDATE 13.05 Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Lenți Chiriac, Marcel Avram, Denise Săndulescu de la D&D East Entertainment, şi Valentin Vasiloiu, de la Eventim se pregătesc să îți spună spun tot ce trebuie să ştii despre marele concert RIHANNA, din 14 august, din Piața Constituției, şi despre ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL.

Stai APROAPE!

RIHANNA, prințesa pop/rhythm & blues, va concerta în premieră în România pe data de 14 august 2016, concert care face parte din The Anti World Tour 2016.

Pe 15 august, headliner va fi STEVE AOKI. A pregătit deja momentul cu tortul deja celebru!

Pe 17 august 2016, tot sub egida Zutopia Music Festival vine SIA. Vocea puternică, producătorul surpriză, fata ascunsă completează lista celor mai puternice nume care vin vara asta în Bucureşti.