Dacă nu te hotărăşti care este cea mai mare calitate a ta (ştim, ştim, ai atât de multe!), alege o culoare din imagine şi vei afla.

TEST de personalitate. Detaliul pe care îl observi primul spune totul despre tine

1. Eşti atent cu cei din jur şi cu orice gest pe care îl faci. Nu acționezi niciodată la primul impuls şi ştii cum să ieşi din situațiile neplăcute. Prietenii te iubesc tocmai pentru că pui mereu sentimentele celorlalți pe primul plan.

2. Sinceritatea este trăsătura ta cea mai importantă şi mai ai un talent important: reuşeşti să nu superi pe nimeni când spui adevărul. Poate de aia toată lumea vine la tine când are nevoie de un sfat.

3. Încrederea pe care o ai în tine îi face pe alții să te invidieze. Cel mai mişto e că nici măcar nu pari arogant.

4. Ai o inimă mare şi ştii să ierți. Uneori poate prea mult, dar până la urmă de ce să îți iroseşti viața purtând ranchiună? Orice ai face, tu vezi mereu partea bună în orice şi în oricine.

5. Umorul te ajută în orice situație şi îți place la nebunie să-i faci pe ații să zâmbească.

6. Optimismul tău şi atitudinea pozitivă îi fac pe alții să graviteze în jurul tău ca planetele în jurul soarelui. Doar-doar se ia.

7. Curajul tău de a fi şi de a face orice vrei, fără să-ți pese de gura lumii, e un mare avantaj în viață. Poate că pe unii nu-i încântă, dar tu creşti ca persoană cu fiecare provocare pe care o accepți.

8. Ambiția este cea mai importantă calitate a ta. Pentru că sigur nu te vei mulțumi niciodată cu mai puțin decât meriți.

9. Compasiunea de care dai dovadă îți va aduce mulți prieteni. Şi buni!