Dacă nu te hotărăşti care este cea mai mare calitate a ta (ştim, ştim, ai atât de multe!), alege o culoare din imagine şi vei afla.

TEST de personalitate. Detaliul pe care îl observi primul spune totul despre tine

1. Eşti atent cu cei din jur şi cu orice gest pe care îl faci. Nu acţionezi niciodată la primul impuls şi ştii cum să ieşi din situaţiile neplăcute. Prietenii te iubesc tocmai pentru că pui mereu sentimentele celorlalţi pe primul plan.

2. Sinceritatea este trăsătura ta cea mai importantă şi mai ai un talent important: reuşeşti să nu superi pe nimeni când spui adevărul. Poate de aia toată lumea vine la tine când are nevoie de un sfat.

3. Încrederea pe care o ai în tine îi face pe alţii să te invidieze. Cel mai mişto e că nici măcar nu pari arogant.

4. Ai o inimă mare şi ştii să ierţi. Uneori poate prea mult, dar până la urmă de ce să îţi iroseşti viaţa purtând ranchiună? Orice ai face, tu vezi mereu partea bună în orice şi în oricine.

5. Umorul te ajută în orice situaţie şi îţi place la nebunie să-i faci pe aţii să zâmbească.

6. Optimismul tău şi atitudinea pozitivă îi fac pe alţii să graviteze în jurul tău ca planetele în jurul soarelui. Doar-doar se ia.

7. Curajul tău de a fi şi de a face orice vrei, fără să-ţi pese de gura lumii, e un mare avantaj în viaţă. Poate că pe unii nu-i încântă, dar tu creşti ca persoană cu fiecare provocare pe care o accepţi.

8. Ambiţia este cea mai importantă calitate a ta. Pentru că sigur nu te vei mulţumi niciodată cu mai puţin decât meriţi.

9. Compasiunea de care dai dovadă îţi va aduce mulţi prieteni. Şi buni!