Dacă e februarie, e LOVE FESTIVAL! Anul acesta, transformăm Luna Îndrăgostiților în luna cadourilor. Începând de pe 1 și până pe 28 februarie, ZU TV și BUZZ Sneakers Station te ajută să-ți găsești perechea!

Am dat startul LOVE FESTIVAL, campania care îți poate aduce vouchere BUZZ Sneakers Station. Tot ce trebuie să faci este să stai cu ochii pe ZU TV și să te asiguri că ai prins QR Code-ul. După ce l-ai scanat, vei fi trimis automat în pagina de concurs, unde vei completa formular de înscriere. Intri automat în tragerea la sorți și poți câștiga, zilnic, un voucher dublu cu o valoare totală de 800 de lei (2 vouchere de 400 de lei, fiecare).

În plus, toți concurenții înscriși în concurs în perioada 1-28 februarie intră în cursa pentru cel mai inimos premiul. Și anume, voucher-ul dublu în valoare de 3.000 de lei (2 vouchere de 1.500 de lei, fiecare).

Acum că ai aflat care sunt pașii, tot ce mai rămâne de făcut este să te asiguri că ai televizorul pe ZU TV! Și, în timp ce te bucuri de muzica bună, poți arunca o privire și pe www.buzzsneakers.ro pentru a-ți face lista de cumpăraturi!

Mai multe detalii despre LOVE FESTIVAL ai pe zutv.ro, la secțiunea CONTESTS.