Kim Petras a scris istorie la Premiile Grammy. Colaborarea cu Sam Smith i-a purtat noroc, iar aseară, artista a trăit una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei. „Unholy” i-a adus lui Kim primul astfel de trofeu din carieră, dar asta nu a fost tot.

Ieri seară, întreaga industrie muzicală de peste Ocean a fost prezentă la unul dintre cele mai așteptate evenimente. Premiile Grammy au reunit pe covorul roșu cei mai mari artiști, iar Kim Petras și Sam Smith s-au numărat printre ei. Era de așteptat, având în vedere că piesa lor, „Unholy” a cucerit toate topurile.

Cei doi au primit trofeul pentru Best Pop Duo/Group Performance, iar premiul le-a fost înmânat de unica Madonna. Înainte de a-i chema pe cei doi pe scenă, artista a ținut un discurs care sigur îi va motiva pe mulți.

„Iată ce am învățat eu din cele patru decenii de carieră. Dacă cineva te numește șocant, scandalos, problematic, provocator sau periculos, înseamnă că ești relevant. Sunt prezent aici pentru a le mulțumi tuturor rebelilor care au ieșit din tipare. Toți trebuie să știți că acest curaj al vostru nu trece neobservat. Cu toții sunteți văzuți, auziți și apreciați.”

Imediat după acest discurs, Madonna i-a premiat pe Sam Smith și pe Kim Petras. Astfel, Kim a devenit prima artistă transgender cu un trofeu Grammy. Vizibil emoționată, artista abia și-a putut stăpâni lacrimile. În discursul ei de acceptare al trofeului, Kim i-a mulțumit Madonnei, mamei sale, dar și lui Sam Smith.

„Sunt prima femeie transgender care câștigă acest premiu. Vreau doar să mulțumesc tuturor artiștilor transgender care au făcut totul de-a lungul timpului pentru ca eu să fiu aici”.