Descoperire de proporții a unui vegan din Vaslui care, din greșeală, a realizat că a inventat rachiul de rucola cu arome de goji si chia. Tăria din salata de rucola poate fi produsă doar în cantități foarte mici, însă inventatorul de ocazie crede că acesta este viitorul alcoolului în țară, dar și în lume.

WOW! Iată cum se numesc cocktailurile celebre în Vaslui

Frunzele astea de rucola se pot cultiva rapid și nu necesită foarte multă îngrijire, goji si seminte de chia se gasesc peste tot, eu sunt sigur că pot revoluționa industria alcoolului. Să mai zică cineva ceva de rău de vegani sau vegetarieni, ne-a declarat Caesar Vega.

A fost o pură întâmplare! Am intrat în magazie și am remarcat că într-un butoi uitasem niște salată pe care o cumpărasem ceva timp în urmă pentru a o consuma și se pare că deja fermentase. Evident, mi-a fost milă să arunc bunătate de salată, chiar și fermentată, așa că am mai bagat niste goji si seminte de chia pentru aroma apoi am scos cazanul și am început să o distilez. Nu mare a fost mirarea când la alambic a început să picure rachiul de salată pură. Are un gust fresh, revigorant care nu cade greu. Mă gândesc să încerc să fac și din praz, ceva hibrid, un fel de prazlinca. Am multe idei acum, a adăugat domnul Vega.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.