Un tânăr de 27 de ani pretinde că este primul român care a reușit să descarce de pe torrente tot sezonul cunoscutului serial “Dezvăluirile lui Sebi Ghiță”.

Secretul lui Carla’s Dreams în pericol? Sebastian Ghiță va dezvălui poze cu solistul fără mască într-un viitor filmuleț!

Oficial, serialul a ajuns la episodul 7, dar eu am reușit să descarc tot sezonul care are 11 episoade. Sunt un mare fan al serialelor și până acum nu mi-a stârnit interesul niciun serial românesc în afară de super serialul cu aventurile lui Sebastian Ghiță și dezvăluirile lui misterioase despre sistem, un fel de Urzeala Sistemului, Urzeala Binomului. Dacă e să comparăm firul epic, serialul Sebi Ghiță e mai tare și decât Game Of Trones, Urzeala Tronurilor sau Narcos.

Abia aștept să termin tot sezonul și sper că va urma și un sezon 2 pentru că m-a prins rău serialul acesta chiar dacă are doar un personaj principal, în firul epic implică o groază de alte personaje în acțiune. Sper totuși că în sezonul 2 să schimbe puțin locația filmărilor că m-am cam plictisit de același decor din fiecare episod, ne-a declarat tânărul cinefil.


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.