Cu toții asteptăm vacanța cu mare nerăbdare. Dacă nu v-ați făcut planul pentru concediul estival atunci stați cu ochii pe ZUTV pentru că venim cu recomandări pentru o vacanță care va fi mega hit!


 Fredonati mereu melodiile lor, dar cum ar fi că artiștii români să își aleagă și destinațiile de vacanță în funcție de hiturile pe care le lansează. Le-am făcut bagajele și trimitem artiștii în următoarele concedii care sunt inspirate de versurile sau titlurile melodiilor lor:


 Smiley ne-a tot repetat într-una Vals, Vals, Vals astfel că următoarea vacanță ar trebui să fie în Viena, Austria, orașul unde a apărut pentru prima dată acest dans.  


 Lidia Buble a prevăzut acest sezon estival ploios și a lansat, de curând, hitul "Sub apă" și după ceva vreme de la lansarea la apă a hitului a și plecat în concediu într-un loc exotic pentru scufundări, în paradisul tropical din Maldive.  


 Delia. Pe bune?! Chiar credeți că putem ghici unde merge Delia în următoarea vacanță? A fost oricum peste tot și probabil chiar în acest moment, Delia se răsfață prin vreun oraș din Europa, Asia, America sau cine știe unde în lumea asta!


 Carla's Dreams au în plan să ajungă în Mexic să servească minus zece shot-uri de tequila.

 The Motans va merge în concediu în Las Vegas și speră că va lua un mare jackpot la cazinourile din celebrul oraș al jocurilor de noroc!


 Alexandra Stan a ales deja Miami ca destinație de vacanță dar și ca titlu al celui mai recent hit al sau alături de Manuel Riva. E clar, vacanță plăcută!


 Andra are un plan sigur anul acesta și primul indiciu este sudamericana adică e clar că va alege o țară din America de Sud, Columbia, Venezuela, Brazilia sau poate chiar Ecuador.


 Nu cunoaștem încă ce destinație a ales Antonia pentru vacanță, dar știm unde se cazează, la Hotel Lounge, normal!


 Pentru B.U.G. Mafia este clar, ca în fiecare an. Băieții de cartier merg pe coastă, pe riviera românească pe timpul verii. Din când în când, adică restul timpului doar Tatae mai merge prin Barcelona, pentru că așa vrea el.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.