Dacă extratereștrii ar ateriza mâine, in Centrul Vechi sau la Universitate, cum ar reacționa omenirea, românii? Am face apel la armată și am chema întăriri internaționale sau am încerca să comunicăm pașnic cu nava spatială? În mod normal, ar trebui să ne păstrăm reputația de popor ospitalier și să mizăm pe partea prietenoasă a problemei. Ce intrebări le-am pune acestor extratereștri și oare ce ar crede ei despre noi?


 Potrivit estimărilor ufologilor, un atac al extratereștrilor se va produce în decembrie, ținta fiind Rusia, insă navele pot ateriza și în alte colțuri ale planetei, informează incomemagazine.ro. Sute de nave extraterestre, OZN-uri, s-ar îndrepta către Terra cu gânduri nu tocmai pașnice, spun ufologii. Facem o simulare galactică și propunem cinci lucruri pe care extratereștri le-ar observa la noi:


 
 Foarte mulți români stau ca hipnotizați și vizionează des un dreptunghi unde rulează diverse imagini transmise prin satelit.
 
 Românii își pierd foarte mult timp pe zi urmărind o rețea socială virtuală unde apreciază, comentează și socializează.
 
 Românii se pozează sau creează filmulețe cu ajutorul unor dispozitive la care și vorbesc și apoi își stochează aceste imagini și filme pe acele rețele sociale.
 
 Românii se deplasează în coloană extrem de încet cu ajutorul unor cutii de diferite forme construite din diverse aliaje amplasate pe patru cercuri.
 
 Foarte mulți locuitori din zona României își petrec o parte din timpul zilnic și intră într-o stare de hibernare de câteva ore pe noapte în cutiuțe dispuse pe verticală.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.