Bucureştenii îşi pot obține paşapoartele, de astăzi, şi de la mall-ul din Drumul Taberei. În această dimineață s-a inaugurat noul sediu al Serviciului de Paşapoarte din Capitală.

TOP 5 noi REGULI pe care Facebook le-ar putea introduce pentru români!

 Dacă înainte românii mergeau cu drag în mall-uri, acum acest lucru le poate lăsa un gust amar de la faptul că trebuie să stea la coadă la ghișeu pentru eliberarea sau schimbarea diferitelor acte oficiale. Să ne așteptăm pe viitor să vedem ghișee ale insititutiilor publice și prin farmacii, case de pariuri sau saloane de coafură.


- Se pare că lucrurile merg mai repede dacă instituțiile publice au sedii în altă parte, așa că s-a stabilit ca pașapoartele să se facă la mall, buletinele să se preschimbe în benzinării, iar pentru plata de impozite în hipermarket.
 
- Pentru cei care așteaptă la coadă să își facă pașaport, statul organizează acum și o tombolă. Din oră în oră, se va câștiga un bilet la cinema!
 
- Magazinele din Mall profită de mulțimea de clienți care stau la coadă la ghișee și au gândit oferte și promoții atractive doar cu pașaportul.
 
- Zona de restaurante din Mall a dat lovitura! La cât se stă la coadă, oamenii de la rând se văd nevoiți să servească la diferite restaurante de la mic dejun până la cină.
 
- Foarte multe doamne nu sunt mulțumite de sediul Direcției de Pașapoarte din Mall pentru că se abțin cu greu să nu cheltuie banii pentru taxa eliberare pașaport pe shopping.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.