Trecerea la ora de vară în România se face în fiecare an în ultima sâmbătă a lunii martie. România va trece în noaptea de sâmbătă, 30 martie 2019, spre duminică, 31 martie 2019, la ora oficială de vară, ceasurile urmând să fie date înainte cu o oră, astfel că ora 03.00 va deveni ora 04.00.

Trecerea la ora de vara înseamnă ca vom dormi cu o ora mai putin, avand in vedere ca ceasurile vor fi date înainte, duminică fiind cea mai scurtă zi din an.

TOP 8 lucruri haioase din care îți dai seama că a venit vara în România!

Nu vom pierde timpul și v-am pregătit o lista de zece glume de sezon pe această temă:

 

-După trecerea la ora de vară, formația 3 SUD EST va deveni 4 SUD EST.

-Sunt foarte mulți români sceptici care sunt de părere că, fiind abia luna Martie, ar trebui de fapt să trecem la ora de primăvară, nu la ora de vară.

-Fericire pe cei aflați în penitenciar, în acest weekend pedepsele lor se reduc cu o oră.

-Mulți elevi de la liceu spun că nu sunt pregătiți pentru susținerea orei de vară și vor să o dea în toamnă, ca restanță!

– Foarte mulți politicieni sunt entuziasmați de noua reglare a ceasurilor pentru că pot trece la ora de pierde-vară.

-Pentru că weekend-ul va fi redus cu o oră, bugetarii vor pleca vineri și mai devreme!

-În acest weekend, românii își vor face urări pentru trecerea la ora de vară : să fie într-un ceas bun!

-În Vaslui, trecerea la ora de vară înseamnă o oră de băut pierdută așa că trebuie recuperată în weekend-ul viitor tot în cârciumă.

-Guvernul a atribuit deja un contract de 10 milioane de euro pentru firma responsabilă cu fixatul ceasurilor din instituții pentru trecerea la ora de vară.

-Gică Hagi: “Daca ti-e frica de ceas, pierzi ore multe. Şi noi am pierdut ore aşa şi aşa multe, dar nu prea multe. Anul trecut am pierdut mai multe”.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.