Nimeni nu lipsește de la cel mai mare concert din România. Pe 21 mai, în Piața Constituției din București, toată lumea bună din muzica romanească va urca pe scena de la Forza ZU!

TOP 10 citate celebre dacă ar fi despre FORZA ZU!

Iată ce declarații au dat personalități, politicieni și alte vedete despre marele eveniment FORZA ZU:

Klaus Iohannis a declarat că FORZA ZU este România concertului bine făcut și va urmări cu atenție desfășurarea acestui eveniment.

Cristian Tudor Popescu într-un editorial critic a declarat despre FORZA ZU următoarele: Este un concert etic, original care impregnează o stare de relaxare emoționantă, o stare de frumos pe care românii ăștia asupriți de greutățile vieții din România o pot trăi fără echivoc. Nimic nu e pe gratis, nimic nu e ușor, dar iată că ZU reușește să coaguleze un nucleu de români frumoși cu scopul de a-i mai scoate din letargia ce a cuprins toată țara.

Dacian Ciolos: Doresc să transmit un mesaj de recunostintă și susținere pentru Radio ZU și conceptul de FORZA ZU care este un concert plin de onestitate, curaj și motivație pentru promovarea muzicii românești.
Consider evenimentul FORZA ZU un motor care miscă nu doar tinerii dornici de distracție ci societatea în ansamblu, mai ales că acest concert este unul renumit la nivel național.

Ion Iliescu: Concertul FORZA ZU, pus astfel în lumină, este total ancorat în sinergia faptelor, fără a eluda meandrele concretului.Este logic să se întâmple o astfel de manifestație publică ce poate ajuta la întărirea democrației și încurajarea actului artistic.


Gică Hagi a mărturisit că dacă ți-e frică de hituri nu intri la FORZA ZU, să facem să fie FORZA, să nu fie rău, ai, n-ai treabă vii la FORZA ZU.

Florin Piersic: “Despre FORZA ZU? Stați puțin, mă, că vă răspund și despre ZU. Trebuie să vă mărturisesc un lucru important. E bomba anului, cum zic jurnaliștii astăzi. Nu am mai spus-o la nimeni, numai fosta mea soție știe, Ana Szelesz. Copiii mei nu știu și nici actuala mea nevastă. Făceam filmările la pelicula “Pintea” și primisem scenariul, iar eu trebuia să fiu undeva pe un podium cu Marga Barbu și în fața noastră aveam un public, cum o să aveți voi la FORZA ZU.
Știți ce am făcut ? Scena trebuia să înceapă cu mine când sparg câteva semințe, dar uitasem semințele la garderobă, așa că m-am prefăcut că arunc semințe și le sparg, dar nu mai aveam ce coji sa scuip.. A ieșit bine scena dar am făcut playback. cum s-ar zice, ceea ce nu e cazul artiștilor care vin la FORZA ZU. V-am pupat pe suflet.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.