Lidia Buble a cântat pentru prima dată melodia ”Sub apă” la Morning ZU,  dar probabil că prima dată și prima dată piesa a fost fredonată la duș sau la o partidă de snorkeling. Acum, a lansat varianta finală, cu tot cu videoclip. Lidia a filmat o parte din clip într-o piscină și le-a dat indicii fanilor încă de acum o săptămână că urmează să lanseze clipul.


 Melodia Lidiei Buble a făcut deja valuri și a strâns peste 500 000 de vizualizări pe youtube la doar 24 de ore de la lansare.


 Nu doar bublisorii, cum sunt numiți fanii Lidiei, sunt extaziați de noul hit, ci și scafandrii care așteptau de foarte mult timp o piesă care să fie pe placul lor și mai ales în ton cu meseria lor. De la melodia "Apa" lansată de Loredana feat Cabron tot așteptau o piesă nouă pe care să o fredoneze în gașca lor și care să aibă o tema acvatică. Ei au recunoscut că la un moment dat, erau atât de disperați de lipsa pieselor din domeniul lor încât au fredonat și piesa "Ca o apă cristalină" de la Cristi din Banat.


 
 Și mă scufund sub apă, apă/ Să nu te mai aud niciodată, dată, se aude acum de la toate antrenamentele scafandrilor profesioniști, dar și cei care practică acest sport că un hobby.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.