Gata cu zilele călduroase și însorite, vremea de azi arată de parcă a fost trasă la sorți de cineva foarte ghinionist! Plouă în averse, bate și vântul, iar toamna ne prezintă ultima sa colecție de fenomene meteo.

HITURI în averse! Cum s-ar numi melodiile românești din Most Wanted dacă ar fi despre ploaie!

Nu trebuie să lăsăm vremea să ne influențeze starea de spirit așa că venim cu o ploaie de zâmbete prin câteva glume despre vremea urâtă din aceste zile:

 

-Dacă o să mai plouă mult, nu o să mai așteptăm în stație autobuzele, ci pe ponton bărcile de transport în comun.

-Un bucureștean a mers atât de mult prin ploaie încât au început să îl strângă pantofii. Îi intraseră la apă.

-Explozie de statusuri pe facebook de la utilizatorii care se săturaseră de vremea însorită și plăcută. "Ce bine că plouă" ,"Plouă #rain #înnorat #mohoratday." ,"O zi cu ploaie, yeey"sunt câteva din miile de statusuri care au împânzit astăzi rețeaua socială Facebook.

-Autoritățile ne asigură că ploaia deasă din capitală noastră e un prim semn bun. În sfârșit, ajungem să ne asemănăm cu capitale europene, gen Londra, unde plouă zilnic, iar daca vom avea norocul ca marile bulevarde sa fie inundate, ne putem supranumi Mica Venetie, nu Micul Paris..

-Veste proastă: În funcție de precipitațiile pe metru pătrat, primăriile vor să profite de vremea urâtă și să introducă taxa pe apă de ploaie.

 

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.