În ultima perioadă, vremea parcă este trasă la sorți de cineva foarte ghinionist! Este atât de imprevizibilă încât nu mai știm dacă este primăvară, toamnă, vară sau vine iarna.

HITURI în averse! Cum s-ar numi melodiile românești din Most Wanted dacă ar fi despre ploaie!

Plouă, plouă, plouă, fix ca în Londra, București nu se va mai supranumi Micul Paris, ci Mica Londră. Nu trebuie să lăsăm vremea să ne influențeze starea de spirit așa că venim cu acest top in care prezentam asemanarile dintre Londra si Bucuresti:

 

 1.Englezii se laudă cu celebrul Big Ben, mare atracție turistică, noi avem Big Berceni.
 
 2.La englezi se circulă pe contrasens și mașinile au volanul pe dreapta, la noi se circulă peste tot, fiecare cum vrea, chiar și pe trotuar. Să ne spună cineva dacă e vreun loc unde poți circula în Londra pe trotuar? Nu?
 
 3.În Londra turiștii fac coadă să se dea în London Eye, noi avem celebra roată din Herăstrău.
 
 4.În Londra e răul Tamisa, noi la București avem răul Dâmbovița, un rău frumos, aferent, regulamentar.
 
 5.Tot în Londra găsim muzeul Figurilor de Ceară al Doamnei Tussauds, în schimb, noi avem o groază de păpuși cu silicon cu foarte multe elemente din plastic care se plimbă pe străzi, mult mai reale decât cele din muzeu.
 
 6.Londonezii se mai laudă cu Palatul Buckingham. Degeaba. Noi la câțiva kilometri de capitală, în Strehaia, avem palate adevărate cu sute de turnulețe, zeci de palate unul lângă altul, nu unul două ca în Londra.
 
 7.Un alt lucru specific londonezilor este și autobuzul suspendat. Noi avem proiecte mult mai spectaculoase în București precum autostrada suspendată, plus că avem o groază de alte proiecte ambițioase, dar momentan sunt tot suspendate.
 
 8.În Londra există Greenwich care marchează meridianul zero al lumii, locul unde se dă ora exactă, dar noi îl avem pe Andrei Versace, regele fițelor, care contrazice vehement acest lucru pentru că după părerea lui, ora exactă se dă în Primăverii, la penthouse-ul lui.
 
 9.În Anglia sunt cântăreți ca Robbie Williams, Elton John sau Adele dar ce noi nu avem? Îl avem pe Smiley, Alex Velea, Ruby, care e problema?
 
 10.În Anglia este monarhie, dar ei au doar o regină, pe când în România e plin de regi, Nicolae Guță, regele manelelor, Mama Omida, regina magiei albe, Andrei Versace, regele fițelor, etc.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.