Recent, am aflat că artistul britanic Ed Sheeran va avea o scurtă apariție în sezonul al 7-lea al serialului "Game Of Thrones".Unul din scenariștii serialului a explicat că a încercat ani de-a rândul să-l coopteze pe Ed, un fan al dramei fantasy, pentru a juca un mic rol în serial, iar debutul său va avea loc în noul sezon al "Game Of Thrones".

VIDEO: Sezonul 7 din "Game Of Thrones" va fi mai spectaculos decât tot ce ai văzut până acum! Uite când apare!


Se pare că apariția celui care interpretează super hitul "Shape of You" nu va fi singurul artist, ci se zvonește că în noul sezon Urzeala Tronurilor vor mai apărea Justin Bieber, Mihai Trăistariu sau chiar și Dorian Popa. Nu s-a știut nimic până acum, dar se pare că autorul George R R Martin este mare fan al muzicii lui Mihai Trăistariu și a recunoscut că atunci când se apucă de scris ascultă în surdină piese de la Trăistariu.

Justin Bieber și Dorian Popa ar putea să facă și ei parte din distribuția noului sezon și surse din interiorul echipei de filmări au declarat că Justin s-ar putea să joace rolul unui trubadur din Debarcader care, din păcate va sfârși destul de tragic în stilul caracteristic al acestui serial. Deocamdată, nu se știe ce anume va face Dorian Popa în serial, probabil va fi un hamal in port sau va face parte doar din figurație.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.