În weekendul care tocmai s-a încheiat, premierul desemnat Dacian Ciolos a decis să nu îl mai includă în Cabinetul său pe Andrei Baciu, pe care îl propusese pentru postul de ministru al Sănătătii, decizia fiind luată în urma controverselor apărute în spațiul public după nominalizarea acestuia. Mai exact, în spațiul online au început să apară poze ce îl înfățișau pe tânărul Andrei Baciu în lenjerie intimă, din perioada când doctorul era model.

MEGA LOL! TOP 10 cele mai tari glume despre pozele lui Mihai Trăistariu în chiloți!


  Evident, faptul că cineva are fotografii în lenjerie intimă nu ar trebui să afecteze accederea într-o funcție publică deoarece toată lumea posedă măcar o poză de la mare, de pe plajă, la bustul gol și pantaloni scurți. După această decizie inopinată de a-l schimba pe Andrei Baciu de la Ministerul Sănătății, foarte mulți români îi luau apărarea tânărului medic ce a fost discriminat pentru activitatea sa ca model din tinerețe.
 
 Mihai Trăistariu a ținut să intervină în acest incident la nivel înalt și s-a arătat oripilat că unui om nu i se dă dreptul la o funcție publică pentru că are poze în lenjerie intimă. Eu nu am nicio șansă să devin consilier sau altă funcție în vreun minister pentru că am zeci de poze în chiloți! Așa ceva e discriminatoriu și mai pervers decât o poză nevinovată în niște banali chiloți. 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.