Rusia s-a inflamat după ce un avion militar al armatei lor a fost doborât la graniță cu Turcia de către aviația militară turcă. Este un incident nefericit, fiecare parte implicată dând vina una pe alta că au acționat eronat.
 
 Vă prezentăm câteva lucruri ce s-au întâmplat după acest eveniment :

Vladimir Putin a declarat că turcii s-au comportat fix ca desertul lor tradițional, adică de rahat!

Piloții ruși nu au avut timp să răspundă somațiilor venite din partea turcilor, efectiv aveau o criză de râs când au auzit cine îi amenința.

Foarte mulți români vor fi solidari cu Rusia și au anunțat că nu se vor mai uita la serialul Suleiman sau la televiziunea turceasca din grila de programe.

Vladimir Putin era cât pe ce să își schimbe planurile pentru sărbătorile de iarnă și să petreacă Revelionul în Antalia alături de câteva divizii din armata roșie.

De când a acționat cu atât exces de zel pentru o violare de 17 secunde a spațiului aerian turcesc, președintelui Erdogan a fost poreclit Aerdogan sau varianta în engleză Airdogan.

Apropiați ai presedintelui Turciei, au declarat că filmul preferat al lui Erdogan e TopGun cu Tom Cruise iar in lumina recentelor evenimente cu doborârea avionului militar rusesc a căpătat o a doua porecla Ertopgun.

Turcii au recunoscut că e posibil să fi exagerat, de aceea le-au propus rușilor că dacă avionul militar nu avea Casco, o sa plătească ei reparațiile.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.