Scriitorul britanic de origine japoneză Kazuo Ishiguro a câștigat premiul Nobel pentru literatură pe anul 2017 "pentru romanele sale de mare fortă emotională care dezvăluie abisul de dincolo de sentimentul nostru iluzoriu de conectare cu lumea", potrivit comunicatului de presă al Academiei suedeze din Stockholm.

Ceremonie: În paralel cu premiile Nobel, Facebook acordă premiile Tembel pentru socializare!


  A sosit vremea pentru prestigioasele premii Nobel pe care le putem acorda noi artiștilor din muzică romanească, dar și alte personalități sau cercetători anonimi.


Premiul Nobel pentru Fizică: Klaus Iohannis pentru descoperirile din domeniul nanotăcerii și a discursurilor minimaliste la nivel subatomic.
 
Premiul Nobel pentru Chimie: Grup de cercetători din Vaslui care au reușit pentru a-l zecelea an consecutiv să facă alcool din orice substanță.
 
Premiul Nobel pentru Economie: Un călător oarecare din tranmvaiul 41. Pentru că a reușit să facă economie și la apă și la săpun.
 
Premiul Nobel pentru Medicină: Ruby și Uzzi cu descoperirile din domeniul medicinei alternative din lucrarea "Nu caut iubiri", Dureri de inimă, pe limbă Saridon / Noi pulsăm identic, dar, în priviri, indiferență uneori
 
Premiul Nobel pentru Literatură: Carla's Dreams cu lucrarea Până la sânge pentru forța emoțională pe care au descris-o prin versuri și transpunerea sentimentelor în cuvinte printr-un stil unic.
 
Premiul Nobel pentru Pace: Delia cu opera Rămâi cu bine, rămâi cu mă-ta pentru liniștea pe care o propovăduiește și face apel la calm și rămas bun.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.