Festivalul Internațional "George Enescu" care se desfăşoară zilele acestea în Bucureşti  impresionează atât românii iubitori de muzică simfonică, dar şi pe cei care preferă manelele. Prestigiul şi valoarea acestui eveniment internațional i-a inspirat pe manelişti să organizeze pe viitor un astfel de Festival dar pentru iubitorii de muzică de petrecere care să reprezinte un etalon al concertelor de manele din întreaga lume.

Cum s-ar numi hiturile românești din Most Wanted dacă ar fi în colaborare cu Florin Salam!


Inițiatorii acestei idei s-au gândit deja ca evenimentul să poarte numele de Festivalul Florin Salam iar în deschiderea galei să cânte Orchestra lui Dan Bursuc cu celebra arie Kana Jambe. Sub bagheta legendarului virtuoz Dan Bursuc, Florin Salam va putea interpreta magistral împreună cu Filarmonica de Aur de la Casa Manelelor melodia Saint Tropez şi deja celebra sonată Nebunia lui Salam.

Interpreții de manele sunt entuziasmați de această inițiativă şi speră că se va concretiza în cel mai scurt timp pentru a demara cel mai mare festival de manele unde fiecare ediția va fi mereu ediția Number One!

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.