Computerul a fost testat de foarte mulți localnici cu multă experiență în băutură, pe care i-a băgat fără probleme sub masă.

Un scriitor vasluian va lansa cartea CramaSutra în care descrie cum se savurează plăcerile bahice!


  Un tânăr IT-ist s-a inspirat de la super computerul construit să bată omul la șah doar că a dorit să îi atribuie o altă calitate pentru a se măsura cu oamenii și anume rezistența la băut! Cel puțin, așa susține un tanăr IT-ist dintr-un sat vasluian, care se laudă că a pus la un punct un computer capabil să bage pe oricine sub masă la orice oră. Potrivit programatorului, calculatorul nu este dotat cu un creier, ci cu un ficat electronic super rezistent, care poate suporta pană la zece tipuri de băuturi simultan fără să crape sau să dea vreo eroare.


  “E incredibil”, au declarat cei care s-au confruntat cu robotivul, “m-am pus la băut cu drăcovenia de calculator aia luni dimineată și sambătă am picat sub masă. Când m-am trezit a două zi, el tot mai bea, nu vomitase, nu nimic, fresh era, ziceai că e la primul litru de vin. Credeam că doar în filmele SF pot oamenii să bea cot la cot cu masinăriile!”

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.