Un erou necunoscut îmbărbătează românii printr-un simplu mesaj menit să susțină bărbații care trec prin această perioadă grea din februarie și martie.

TOP 10 cele mai tari GLUME despre sărbătoarea de DRAGOBETE!

De ceva timp, toate stațiile de metrou din București și numeroase panouri stradale sunt invadate de mesajul "Nu te mai preocupa, vom trece cu bine de Dragobete, 1 Martie și 8 Martie!". Acestea nu sunt semnate de cineva, dar cel mai probabil este vorba de un bucureștean care a supraviețuit multor astfel de perioade și vrea să îi îmbărbăteze și pe alții într-un mod în care puțini pot să o facă, prin câteva cuvinte simple, dar cu un impact extrem de puternic.

Toți bărbații care au trecut pe lângă acel mesaj au declarat că este foarte tare că cineva se gândește și la ei și la perioada asta dificilă cu sărbătorile de Dragobete, 1 Martie sau 8 Martie în care trebuie să fie iubitori, atenți, să ia cadouri, să facă rezervări la restaurante, toate pentru a satisface sexul frumos și a nu crea un mare scandal în viața de cuplu. Bărbații ar dori să apară astfel de mesaje pe tot parcursul anului, de exemplu, "Nu te mai preocupa, este destulă bere" sau "Nu te mai preocupa, nu e nevoie să mergi la sală" ori "Nu te mai preocupa, arăți sexy și cu burtă", etc.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.