De ceva timp se vorbește neîncetat despre o presupusă relație între Smiley și Gina Pistol. Cei doi au fost surprinși impreună de paparazzi, insă niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat relația. Amândoi protejează relația și evită să răspundă concret cu privire la o presupusa relație.

HaHaHa TEST : Află cât de mare fan Smiley ești!


 Cu toate acestea, conform unor surse apropiate celor doi îndrăgostiți,Gina este un car de nervi din cauza lui Smiley care petrece foarte mult timp să își aranjeze pletele înainte de a ieși în oraș. De fiecare dată, își reface freza de câteva ori, ba își împletește câteva șuvițe, se uită în oglindă, nu îi mai convine, le desface și o ia de la capăt, încearcă să își strângă părul într-o coadă, dar nici așa nu îi vine bine și bagă foehn-ul pentru niște volum, ne-a povestit un amic prin ce trece prezentatoarea de la emisiunea Chefi de la Cuțite când vrea să îl scoată pe Smiley în oraș.


 Gina încearcă să se obișnuiască cu stilul și mai ales hairstylul lui Domnu' Smiley și speră ca artistul ha ha ha să nu înceapă să o chestioneze de unde vine la ora asta și nici nu va veni cu flori de plastic cadou.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.