Aparatul EggMaster S1 a fost lansat la târgul de tehnologie de la Las Vegas și iată că nu a durat mult până când dispozitivul care ciocnește ouăle în conformitate cu sărbătorile pascale a apărut și în România, la prețul de doar 1590 de lei, putând fi achiziționat din orice magazin de electrocasnice sau hypermarket-uri.
 
 Gadgetul, destinat pasionaților de tehnologie dar și românilor care petrec singuri de Paște care nu au cu cine ciocni, funcționează pe același sistem ca și blender-ul, doar că ouăle nu sunt amestecate, ci doar ciocnite.
 
 Cum funcționează:
 
 Se introduc în dispozitiv între 2 și 10 ouă, care vor fi ciocnite pe rând. Pentru o experiență cât mai autentică a ciocnitului, la fiecare ciocnire se poate activa o comandă vocală preînregistrata cu “Hristos a înviat”, respectiv “Adevărat a înviat” dar și o fotografie de tip selfie ce poate fi uploadata direct pe facebook.
 
 Producătorii gadgetului EggMaster S1 speră că vor avea succes printre oamenii cu dare de mână, iubitori de tehnologie  estimându-se vânzări de peste 100 000 de asemenea dispozitive în perioada sărbătorilor pascale.