V-aţi pregătit pentru o nouă rundă de Ziua Îndrăgostiţilor, Valentine’s Day, Ziua Iubirii, etc? Această sărbătoare, abia aşteptată de unii dintre noi, detestată de alţii sau pur şi simplu ignorată de cei care nu vor să fie în trend cu valul, totuși nu trebuie să ignorăm majoritatea care vrea ceva special pentru această zi.

Ziua Îndrăgostiţilor nu e ceva aşa simplu, iar de când a fost preluată şi de români, evident trebuie celebrată şi prin dovezi materiale de iubire, de aceea va prezentăm zece idei de cadouri pentru  Ziua Îndrăgostiţilor:

1.Dacă vrei să pari cult și să o impresionezi, în mod academic, îți recomandăm să îi faci cadou o carte. Kamasutra.

2.Prietena ta este împotrivă guvernului? Fă-i o invitație romantică pentru Piața Victoriei și oferă-i o pancartă cu o declarație de iubire.

3.Aveți o relație democratică și cineva din cuplul vostru este împotriva protestelor din ultima perioadă? Perfect! Fă-i cadou o pereche de cătușe în formă de inimioară.

4.Dacă vrei să întreții o relație stabilă și sănătoasă, du-te la Farmacia Inimii, Catena, și fă-i cadou câteva suplimente de vitamine și poate și ceva cu arome, știi tu ce.

5.Nu o duce la restaurant unde se servește pizza în formă de inimioară. Surprinde-ți iubita cu o shaorma în formă de inimioară.

6.Vrei să mergi pe clasic? Atunci înarmează-te cu un ursuleț de pluș, o cutie cu bombonele în formă de inimioară și un trandafir roșu. Gata, ai scăpat și de acest Valentine’s Day!

7.Vrei să o arzi pe barosaneală? Fii atent/ă: caută repede o cursă de avion pentru Paris, cazare în centru, fă repede și o rezervare la Restaurantul din vârful Turnului Eiffel. Vei fi zeul iubirii!

8.Vrei să respecți regulile romantismului ca la carte? Ia notițe: Trebuie să o duci la restaurant de lux, șampanie, caviar, poate un fois gras, o vită argentiniană sau ceva specialitate, apoi acasă neapărat trebuie să ai pregătită o scenă de film, gen lumanri parfumate, petale de trandafir peste tot, muzică lentă și restul vine de la sine! Happy Valentine’s day!

9.Iubitul/a este înnebunită după tehnologie? Perfect! Du-te repede într-un magazin de electronice și cumpără ultimul model de iphone 7, ori un apple watch sau cine știe poate un iPad ori Macbook Air.

10.Un cadou personalizat? Sună bine? Acum ai posibilitatea să inscripționezi orice produs cu ce text vrei tu. Poți lua o pernă și să scrii un mesaj dulcic pentru partenerul/a ta de viață, să îi dai o declarație de dragoste pe o cană sau tricou. Te orientezi tu.