De mică am fost pasionată de muzică şi mi-am dorit ca piesele mele să fie pe buzele tuturor. Visam la momentul în care o să cânt în fața a mii de oameni şi la momentul în care o să-mi aud vocea la radio. Părinții mei m-au susținut constant şi, deşi am mers la multe concursuri, niciodată nu m-am gândit la implicațiile media ale meseriei mele.

Îmi place să spun despre mine că sunt o artistă, nu vreau să fiu vedetă. Recent am început să mă obişnuiesc cu faptul că oamenii mă recunosc pe stradă. La început eram tare stângace şi aş vrea să ştiți despre mine că sunt în esență o fată timidă care a trecut peste acest complex pentru că a învățat să facă asta.

Momentul în care am realizat ce se întâmplă a fost în perioada în care mergem alături de colegi mei din Lala Band în turneu în țară. Atunci am conştientizat de fapt cât de mulți oameni ne urmăresc şi câți oameni sunt inspirați de ceea ce facem noi. Deşi mi se spusese în repetate rânduri că o să se întâmple asta, recunosc, m-am emoționat. Cumva acest lucru, să ştiți, m-a făcut mai responabilă şi m-a făcut să conștientizez că vreau să vă inspir să faceți lucruri frumoase, să fiți mai buni şi să iubiți.

Cu drag, Alina Eremia!