În urmă cu o săptămâna Mircea, şi-a lansat noul lui single, "Dragostea Doare". Mulți dintre voi ştiu deja că noi doi suntem extrem de apropiați, iar eu țin foarte mult la Mircea şi mă bucur că este fratele meu!!!

L-am încurajat să îşi facă un proiect muzical, aşa că eu sunt cu ochii şi mai ales urechile pe tot ce face el. Va mărturisesc că sunt prima care aude piesele lui Mircea şi discutăm despre ele, mă bucur că lucrează şi cu băieții de la Golden Boy Society şi că vouă vă place tare mult rezultatul. Peste 400.000 de vizualizări într-o săptămâna, sunteți tari!!!

Dacă ne urmăriți pe paginile noastre de facebook, ştiți deja că am fost la filmările videoclipului "Dragostea Doare" şi astăzi am decis să vă arăt câteva cadre pe care nu le ştiți. Personal, piesa îmi place foarte mult, iar clipul, simplu şi de efect, nu-ți distrage atenția de la versuri. Şi pentru că îmi place să vă spun ce se întâmplă în casa Eremia, fetelor, Mircea s-a apucat de dans. Deci în curând o să vedeți coregrafii noi de la el, dar îi las lui onoarea să le posteze!

PS: eu l-am învățat să meargă pe freewheel!