V-am spus că vă iubesc? Şi v-am mai spus că vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine într-un număr atât de mare? Cred că da! Doar că vreau să nu uitați asta niciodată, aşa că am de gând să vă tot reamintesc. 

#DulceAmar este colabrarea la care am lucrat alături de DJ Sava şi What’s Up, colaborare de care sunt extrem de încântată şi mă bucur să văd că şi vouă vă place. Recunosc, am lucrat în secret la acest proiect de anul trecut şi nu am împărtăşit cu voi toate detaliile pentru că-mi place să vă surprind. Voi ați dat play, share şi împreună am făcut din această poveste, o nouă piesă care se aude peste tot. 

Vă citesc mesajele, comentariile şi vă spun că abia aştept să auziți noul meu single, dar până atunci să ne întoarcem la câteva poveşti din culise pe care nu aveți de unde să le ştiți. Sunteți pregătiți?

Cea mai mare provocare a fost schimbarea de look pentru că este total diferit de ce ați văzut la mine până acum. Vă mărturisesc că am filmat 22 de ore şi a fost obositor, dar plăcut pentru că ştiam că o să vă placă rezultatul. Puțini dintre voi ştiu că am filmat şi la Buzău, acolo ne-am făcut propria petrecere în singurul club-autobuz din România. Mă gândesc să-mi fac ziua de naştere în acel autobuz. Vouă cum vi se pare ideea? Mie îmi surâde! 

Dragilor, până la următorul articol, vă doresc o primăvară frumoasă şi nu uitați să pregătiți surprize frumoase pentru mamele voastre, urmează 8 martie!