Până azi nu m-am gândit niciodată la câtă încredere pot să am în partenerul meu de scenă, Petrişor. Dansăm împreună de peste 7 ani şi nu am cuantificat încrederea pe care o am în el.

Postarea unui drag prieten de pe facebook, în care sublinia încrederea pe care eu pot s-o am ca să pot sta într-o priză (figura acrobatică) pe gâtul lui Petrişor, fără ca el să mă țină cu mâinile, ci doar din forța centrifugă, să pot sta acolo la orizontală deasupra pământului, m-a făcut să reflectez la toți aceşti ani în care m-am lăsat purtată în aer de Petrişor fără ca vreodată să-mi fie frică că mă va scăpa.

Am dansat împreună în 3 competiții de dans şi nu ştiu de ce, dar de la început am avut încredere în el. Poate că eram mai mică, mai nebună, mai neînfricată şi dornică să câştigăm, dar am simțit că el este omul cu care pot face performanță, cu care pot câştiga medalia de argint pentru România în Mexic sau "Dansez pentru tine" în România şi am simțit că el este omul care, indiferent de condițiile scenice din concerte, va pune pe primul plan siguranța mea şi apoi pe a sa.

Niciodată nu m-a scăpat, nici din cele mai grele figuri acrobatice, şi mereu ne-am ambiționat să facem tot ce e mai greu. Nu ne-am plâns şi nu ne-am văitat niciodată de dificultatea dansurilor şi am acceptat mereu vânătăile şi oboseala.

Cred că avem o legătură care transcende prietenia şi colegialitatea. E nevoie o chimie fizică, dar mai ales psihică pentru ca eu să pot să mă arunc neînfricată în cele mai grele prize, să fiu în aer fără protecție, dar să fiu sigură că voi ateriza pe pământ în siguranță.

Când sunt deasupra lui şi totul se învârte în jurul meu, nu simt niciodată frică, ci încredere.

Momentul în care începem să dansăm împreună şi facem acele figuri acrobatice face diferența între noi şi restul, între mine şi celelalte cântărețe.

Da, analizând toate lucrurile prin care am trecut, mi-am dat seama că Petrişor este omul în care am avut cea mai mare încredere în viața mea şi ştiu că este omul meu cu care totul va fi bine şi care mă va purta în aer în siguranță!