Recent am fost la Barcelona, la un festival de muzică electronica, Sonar și m-am întors cu o energie foarte bună de acolo.

Cred că orice fel de festival s-ar ține în Barcelona ar ieși genial, pentru că orașul ăsta e absolut perfect și trepidează de energie! Muzica a fost bună la festival, însă au avut ceva scăpări în line- up și de câteva ori, muzica a fost fără sens!

Petrecerile începeau de după masă la "Sonar By Day" și se terminau în altă locație, acolo unde se ținea "Sonar By Night", iar toată treaba a durat 3 zile și două seri. Cel mai mult mi-a plăcut showul celor de la Chemical Brothers, pentru că muzica și vizualul au fost foarte bine coordonate și ne-au dat o stare de dans. :)

Pe lângă festival, partea cu adevărat ireproșabilă, e orașul Barcelona! Clima, energia oamenilor, marea și mai ales mâncarea...aș putea să trăiesc în orasul acesta vreo 220 de ani fără să mă plictisesc!

Cred că am mâncat câteva kg de pește și fructe de mare în doar 9 zile :)! Nu mănânc carne roșie, însă dacă văd în fața mea mâncare mediteraneană, o devorez! Pe Rambla, strada cea mai cunoscută din Barcelona, am găsit o piață care arată ca raiul...cred! Nici măcar nu știam numele tuturor sortimentelor de fructe, legume și pești de acolo! Bineînțeles că am mâncat scoici și pește și apoi m-am holbat la standul cu freshuri...erau atât de multe feluri și combinații, încât nu mă puteam hotărâ ce să îmi iau!

Mi-am promis că o să mă întorc curând și din ce în ce mai des acolo! Ar trebui să te gândesti serios să mergi într-o vacanță acolo! Poate ne întâlnim pe faleză într-o zi...