Niște cercetători britanici au observat că…Glumeam! Se vede de la o poștă care sunt tipologiile. Unii fani sunt isterici când îi văd, unii se blochează, alții preferă să îi admire din umbră și lista poate continua.

Tu care ești? Check it:

1. Fanul agresiv.

You have an obsession, baby. Dacă dă Domnul să întâlnești un mebmbru One Direction, vai de viața lui. O să țipi, o să alergi în jurul lui și nu o să-l lași să plece până nu face un selfie cu tine. Chiar dacă a dat o mașină peste el,  îi lipsește o mână și se duce la urgență, ție n-o să-ți pese. Tu ai o obsesie și-ți vezi de treabă. “Ascunde și tu rana aia, pari fericit la poză!”

2. Fanul pretențios

Ești hater-ul celor care pretind că sunt fani 1D și de fapt nu sunt. “A, da? Ești super fan? spune-mi numele tuturor membrilor fără să clipești. Sau numește altă piesă în afară de hiturile mega-cunoscute.” Tu știi tot și te mândrești cu asta. Și nu suporți să existe fake directioners în comunitatea voastră.

3. Fanul “normal”

Ești genul care, dacă s-ar întâlni cu unul dintre băieți, chiar ar vrea să aibă un dialog cu el. Evident, ai face un selfie, ca să ai o amintire și să îți crești popularitatea pe Facebook, dar fără lacrimi în ochi și, bineînțeles, cu acordul artistului. Da, asculți pe repeat peisele lor și probabil că ai și un poster în dulap, undeva. Dar nu faci atâta caz și nu te bați cu pumnul în piept că nu e nimeni mai fan ca tine.

4. Fanul creativ

Sunt o grămadă de fani care, pe lângă pasiunea comună pentru One Direction, au și talent! Ieri v-am arătat cum au dat-o în bară unii fani 1D mai puțin talentați. Astăzi vă arătăm cealaltă parte a direcționerilor creativi. sunt unii cărora chiar le ies portretele, ba mai mult, unele au și umor!

5. Fanul “de la început”

Da, știm… Tu ai ascultat piesele lor când n-aveau nici 1000 de vizualizări pe Youtube. Te-ai îndrăgostit de Harry încă de la X Factor. Te-ai numit “direcționer” dinainte să însemne ceva. Ți-ai tapetat camera cu postere 1D dinainte să apară în reviste. Ți le printai tu la XEROX-ul din colțul străzii. Get over it! LAsă-i și pe alții să fie fani și bucură-te, la rândul tău, de ei. Don’t hate, appreciate!