Pentru că e încă Săptămâna One Direction, astăzi v-am pregătit o selecție cu “Extreme Directioners”. Adică acei fani 1D care au gesturi extreme.

Nu e o ofensă adusă acestora, în niciun caz. Doar remarcăm cum dragostea și admirația față de o trupă te poate face să pierzi direcția a ceea ce este considerat normal în societate.

Le-au făcut altare, ling postere cu ei, își schimbă obiceiurile alimentare în funcție de preferințele băieților, se tund ca ei și se ceartă cu alți fani pe subiecte legate de trupă. Practic, e un battle între fani, bazat pe cunoștințele pe care le au fiecare despre One Direction. 

Nu de puține ori au leșinat la concerte, au plâns isteric sau au avut reacții mai puțin obișnuite. După concerte, stau ore întregi lângă backstage, plâng, cântă și așteaptă să-i vadă măcar o secundă pe idolii lor.

Își schimbă numele pe rețelele de socializare cu numele de familie ale băieților și își imaginează cum ar fi să se căsătorească și să aibă copii cu ei.

S-a făcut chiar și un documentar pe Channel 4 despre isteria provocată de 1D, “Crazy About One Direction”. Îl găsești mai jos.

Kids, don’t try this at home!