ZUper vineri, ZUper rime. Cam despre asta a fost vorba în matinalul de vară realizat de Popescu și Flick. Provocat de colegul de emisiune, Răzvan Popescu, și de ascultători, Flick Domnul Rimă a încercat să stabilească un record de rime.

Suntem în măsură să declarăm că... i-a ieșit. 

Flick Domnul Rimă a făcut 149 de rime în 3 ore de Morning ZU. „Rimele de succes sunt rimele formate din cuvinte simple, aranjate pe înțelesul tuturor”, declară DJ-ul Radio ZU.

Flick Domnul Rimă se aude la ZU de 10 ani. „Am început să vorbesc la radio dintr-o întâmplare. Eram într-o emisiune cu Buzdugan și Popescu. M-am dus acasă foarte dezamăgit de cum a sunat vocea mea pe radio. Sincer, mi s-a părut că sună sinustru și m-am gândit că mai bine ar fi să rămân la scris. Iată că nu a fost așa”, a declarat Flick în tutorialul pe care l-a realizat în cadrul campaniei aniversare ZU10, desfășurată în toamna anului trecut.

Pe lângă job-ul de la radio, Flick este scenaristul multor producții de succes care rulează sau care au rulat pe TV, iar „În puii mei” este un exemplu.

Flick Domnul Rimă face ZUper echipă cu Răzvan Popescu în ON AIR. În grila de vară, pe Popescu și Flick îi asculți în fiecare dimineața de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, în Morning ZU. În restul sezonului, cei doi DJ-ii te așteaptă pe frecvența ZU, de luni până joi, de la 16.00 la 18.00, iar vinerea până la 19.00.