Austin Butler nu mai are nevoie de nicio prezentare. Rolul lui Elvis l-a propulsat în atenția tuturor, iar aprecierile pentru interpretarea sa au fost de ordinul milioanelor. Pentru că actorul este plin de secrete, nu este de mirare că marile publicații „se bat” pentru interviuri cu el.

Austin Butler a fost una dintre surprizele plăcute ale anului trecut. Actorul a făcut un salt impresionant în carieră, de la rolurile din producțiile Disney, până la pelicula „Elvis”. Austin i-a convins pe toți că nu duce lipsă de talent, iar rolul Regelui Rock and Roll a fost cea mai bună dovadă în acest sens. Dacă despre cariera lui nu ar mai fi multe de spus, în ceea ce privește viața amoroasă, Butler a fost mereu secretos.

După relația de aproape 10 ani cu Vanessa Hudgens, Austin Butler nu și-a mai expus iubirile în fața reflectoarelor. Până acum, când idila lui cu Kaia Gerber a atras atenția tuturor. Cei doi nu se mai feresc de blițurile paparazzilor, ba chiar se prezintă împreună la evenimente. Cuplul pare destul de unit și au deja la activ luni bune de când se întâlnesc.

Austin Butler are ce povesti

Deși acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Kaia Gerber, Austin Butler nu poate uita nici primul lui sărut. Se întâmpla cu mult timp în urmă, dar a fost un eveniment atât de important, încât nu l-a putut uita. Tocmai de aceea, de fiecare dată când este întrebat, vorbește despre asta cu nostalgie.

„Primul meu sărut a avut loc la cinema, la „Just Friends”, un film cu Ryan Reynolds. Eram la o întâlnire, dar mama m-a pus să-mi iau fratele vitreg cu mine. A stat destul de aproape de mine, nu am putut să scap de el. Nu mai fusesem la o întâlnire înainte, așa că au fost mai multe premiere pentru mine.