Cine a spus că cele mai tari piese iau naștere din suferință, nu a mințit! Anul acesta, avem două dintre cele mai bune exemple care să demonstreze asta. Shakira și Miley Cyrus. Fosta membră a familiei Disney s-a reinventat de multe ori de-a lungul timpului, însă ipostaza din 2023 i se potrivește cel mai bine.

Miley Cyrus a lipsit o perioadă din industria muzicală, dar revenirea ei a meritat toată așteptarea. „Flowers” este piesa care i-a confirmat artistei că fanii încă sunt alături de ea și nu numai. Recordurile piesei au luat-o prin surprindere și pe Miley care este profund recunoascătoare pentru tot ceea ce i s-a întamplat.

Dacă ai dat măcar odată play piesei, sigur ți-ai dat seama că mesajul este cu o direcție. Iar acea direcție poartă numele Liam Hemsworth. Liam și Miley au fost căsătoriți și, în ciuda faptului că toți credeau că vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți, despărțirea a fost inevitabilă. Motivul?! Infidelitatea lui Liam.

Miley știe că nu este singura care a trecut prin asta. Tocmai din acest motiv a lansat „Flowers”, o piesă în care se regăsesc sute de persoane. Iar cei care au ascultat-o și cu sufletul, dar și cu mintea, au observat câteva detalii. Toate, la un loc, fac ca „Flowers” să fie una dintre cele mai subtile piese, iar asta este diferența dintre Miley Cyrus și Shakira.

Toate teoriile din spatele rochiei aurii purtate de Miley Cyrus în videoclipul „Flowers”.  Nimic nu a fost întâmplator!

Odată cu „Flowers”, Miley Cyrus a început o nouă etapă muzicală

Primul și poate cel mai important detaliu a fost legat chiar de lansarea piesei. 13 ianuarie nu a fost o dată aleasă la întâmplare, ci este chiar ziua de naștere a fostul ei soț. Apoi, versurile „We were good, we were gold / Kinda dream that can’t be sold / We were right ’til we weren’t / Built a home and watched it burn” sunt o trimitere directă la casa lui Liam Hemsworth din Malibu care a luat foc în 2018.

Fără doar și poate, refrenul este un răspuns în antiteză cu una dintre piesele lui Bruno Mars, „When I was your man”. Piesă pe care, se pare că Liam i-a dedicat-o în noaptea nunții. Miley a continuat seria subtilităților, iar sacoul din unul dintre cadrele videoclipului este același purtat de Liam Hemsworth la premiera „Avengers: Endgame”.

Rochia aurie nu a fost aleasă la întâmplare

În videoclip, pe lângă ținutele sexy și sacoul lui Liam, Miley mai poartă și o rochie aurie care are o poveste extrem de interesantă în spate. Se pare că nu a fost deloc aleasă întâmplător și i-a trimis pe toți cu gândul la Jennifer Lawrence. Jennifer și Liam au fost colegi de platou la filmările pentru „The hunger games”. Imediat după ce acestea s-au încheiat, Lawrence a declarat că s-a sărutat pe bune cu Liam și nu i-a displăcut deloc.

Jennifer Lawrence nu este singura care a făcut o pasiune pentru rochiile aurii. Inclusiv noua iubită a lui Liam, Gabriella Brooks a purtat o rochie aurie. Când?! Chiar anul trecut, la una dintre premierele partenerului ei.