Nu puține au fost dățile în care fanii s-au întrebat cum ar arăta copiii cuplurilor de vedete. Chiar dacă unele dintre ele nu au fost niciodată împreună, există anumite persoane care au împrumutat trăsături de la cele mai mari staruri. Este și cazul unei tipe care pare a fi fiica lui Harry Styles.

Cât de norocoasă să fii să ai în același timp trăsăturile lui Harry Styles, dar și pe cele ale modelului Cara Delevigne? Cu asta se poate lăuda Nancy Mitchell, o tipă care face ravagii pe TikTok și pe Instagram. Cei care o urmăresc i-au spus de multe ori că dacă Harry și Cara ar avea un copil, așa ar arăta. Tânăra a început să profite din ce în ce mai mult de asta și se pozează astfel încât să își scoată în evidență trăsăturile.

Coincidența face ca Nancy să fie tot din Londra, la fel ca și Harry Styles. Nancy este atrasă de muzică și actorie și cochetează cu rockul. În curând, comunitatea ei de aproape 8 mii de fani pe Instagram o vor putea urmări într-o producție Netflix.

Acum, întrebarea ipotetică a fanilor a primit un răspuns. În realitate, Harry Styles și Cara Delevigne nu vor avea niciodată un copil. Harry este mult mai preocupat de carieră, mai ales după despărțirea de Olivia Wilde. La polul opus, Cara Delevigne este atrasă de femei și nici nu vrea să audă de un bărbat în viața ei.

@nancymitchell_

Replying to @And meant it 💅✨ Doesn’t explain the ramen noodle hair. #caradelevingne #harrystyles ♬ original sound – 𝘱𝘭𝘢𝘺 𝘴𝘰𝘮𝘦 𝘣𝘭𝘶𝘦𝘴

Harry Styles, cel mai bogat artist sub 30 de ani

Fostul memebru One Direction este pe val mai mult ca niciodată. Producțiile „My policeman” și „Don’t worry darling” au fost și ele un adevărat succes pentru artistul londonez care se poate lăuda cu o avere de 116 milioane de lire sterline. Astfel, iubitul Oliviei Wilde este cel mai bogat artist sub 30 de ani din Marea Britanie.

Și nu este deloc de mirare, având în vedere că proiectele au venit pe bandă rulantă. Pe lângă cele menționate anterior, colaborarea cu cei de la Gucci a fost un pas extrem de important pentru el. În plus, nici la capitolul afaceri nu stă rău. Lacurile sale de unghii se vând ca pâinea caldă. 

Înaintea lui Harry, supremația topului a fost deținută de Ed Sheeran. Din păcate, acesta nu mai este în top și nu din cauză că ar fi sărăc, ci pentru că nu mai îndeplinește criteriul vârstei.

Tot în acest top o găsim și pe Dua Lipa. Îndrăgita artistă a muncit destul de mult anul acesta, așa că era și timpul să culeagă roadele. Anul trecut, Dua a fost pe locul opt, dar acum, lucrurile s-au schimbat în bine și pentru ea. Dua Lipa este pe locul doi, cu o avere estimată la 69,1 milioane de lire sterline.