Theo Rose este cea mai proaspătă mămică din showbiz. Artista a anunțat, recent, că este însărcintă cu primul ei copil, iar asta este una dintre cele mai bune vești pe care le putea primi familia ei. Theo va naște la anul, în vară, dar niciodată nu este prea devreme pentru a te gândi la numele copilului. Right?!

Theo Rose se pregătește pentru cel mai frumos rol din viața ei. Alături de partenerul său, Anghel Damian, a făcut marele pas și vor deveni părinți. Vedeta este extrem de emoționată și este de înțeles. Un copil va aduce multe schimbări în viața ei, iar multe lucruri vor fi învățate pe parcurs.

Momentan, iubita lui Anghel Damian își continuă proiectele în care este angrenată, deja. Nu are de gând nici să renunțe la muzică mai ales că aceasta este prima și mare ei pasiune. Deși mai are mai bine de jumătate de an până când va aduce pe lume primul ei copil, Theo Rose a luat, deja, în calcul câteva variante de nume.

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.”, a spus Theo Rose pe Instagram

Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Theo Rose

Chiar dacă este tânără, nu mulți dintre fanii lui Theo Rose știu că aceasta cochetează cu muzica încă de la 11 ani și că sora ei și-a pus amprenta asupra carierei pe care a urmat-o. Theo a descoperit că îi place muzica dintr-o greșeală, iar anii de lucru și ambiție au culminat cu succesul pe care îl are acum. Aproape că nu este eveniment care să nu o aibă invitat pe Theo și toți artiștii se bat în colaborări cu ea pentru că este un magnet de vizualizări.

 Nu multă lume știe că pe în buletinul artistei scrie Maria Teodora Diaconu. ”Sunt născută pe 8 august, pe 7 august este Sfânta Teodora și pe 15 august e Sfânta Maria. Eu n-am fost în plan să mă nasc, așa că un preot mi-a ales numele. Teodora, în greacă, înseamnă darul lui Dumnezeu”, a povestit, acum ceva timp, artista.