The Weeknd atrage succesul ca un magnet. Artistul dă lovitura că fiecare piesă pe care o lansează, iar reușitele lui se concretizează mai mult ca niciodată pe Spotify. Acolo, Abel a bifat un record la care alții doar visează.

The Weeknd este unul dintre cei mai apreciați artișit la ora actuală. Fiecare etapă muzicală pe care a avut-o de-a lungul carierei a fost primită cu brațele deschise de către fani. Și, pentru ca fiecare piesă de-ale sale să ajungă în cele mai bune topuri, fanii și-au făcut treaba. Tocmai de aceea, The Weeknd a ajuns singurul artist care are 111 milioane de ascultători în fiecare lună. Iar asta doar pe Spotify. Dar acesta nu este singurul record al lui Abel de pe Spotify.

The Weeknd a ajuns în 2023 să aibă în portofoliul său cea mai ascultată piesă de pe Spotify, din toate timpurile. Până a nu-și revendica Abel coroana, acesta record s-a aflat la Ed Sheeran. Piesa „Shape of you” a londonezului a fost cea mai ascultată piesă de pe Spotify mulți ani la rând, până când a venit vremea să predea ștafeta.

Acum, de acest record se bucură The Weeknd și a lui „Blinding lights”. Piesa are peste 3.3 miliarde de ascultări pe Spotify. „Blinding lights” și „Shape of you” sunt singurele care au bifat astfel de cifre astronomice pe platforma de streaming. Cu toții știm că The Weeknd și fanii lui au o relație extrem de strânsă, așa că artistul nu putea păstra vestea asta doar pentru el. Astfel, Abel s-a lăudat cu noua reușită pe Twitter.

The Weeknd ia cu asalt industria cinematografică

The Weeknd a dominat industria muzicală, așa că acum vine puternic și vrea să cucerească și industria cinematografică. Talentul artistului este de necontestat. Și cum unele lucruri este mai bine să le faci mai târziu decât niciodată, The Weeknd s-a implicat în producerea unei serii pentru HBO. „The Idol” a fost pus în scenă cu ajutorul a două nume puternice. Reza Fahim și Sam Levinson, cei care au produs și serialul de succes ”Euphoria”.

În aceeași notă misterioasă, ”The Idol” urmărește povestea unei adolescente care se îndrăgostește de persoana nepotrivită. Patronul unui club de noapte din L.A care este în același timp și liderul unui cult secret va fi cel care va da peste cap destinul adolescentei.

The Weeknd nu este la prima tangență cu lumea cinematografică. Artistul a mai apărut și în ”American Dad”. Acolo, s-a interpretat pe sine, iar dacă este să analizăm videoclipurile lui acolo unde se implică trup și suflet, putem spune că are viziune.